请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

[命令方块] Learning instructions from scratch

Lv.4 怪物猎人

小麦
金锭
下界之星
CHAPTER 1

WHAT IS A COMMAND?

(2)

There are commands for doing all different types of things in Minecraft. Some commands are used only by an operator, or op, for managing, allowing, and banning players on the server. These commands aren't available to use in command blocks. Other  commands can only be used on players (like giving them XP) or on blocks (like putting a block at a specific location). There are also commands that affect the whole world, like changing it to nighttime or daytime. We'll look at these different types of commands (except for the server management commands) and how to use them in the following  chapters.

Ok,is time to say goodbye.See you next time.

(下一篇:CHAPTER 1 WHAT IS A COMMAND? (NOTE))

Lv.5 农牧专家

小麦
金锭
下界之星
你还是没有加翻译啊
第一章
什么是指令
(2)
在 minecraft 中有各种不同类型的命令。有些命令只能由操作员或操作员使用,用于管理、允许和禁止服务器上的玩家。这些命令不能用于命令方块。一些命令只能用在玩家身上(比如给他们 xp)或方块(比如把方块放在特定的位置)。还有一些命令可以影响整个世界,比如把它改成夜间或者白天。我们将在以下章节中研究这些不同类型的命令(服务器管理命令除外)以及如何使用它们。
好了,该说再见了,下次见。

Lv.5 农牧专家

小麦
金锭
下界之星
都是国人有必要用英语吗...

Lv.4 怪物猎人

小麦
金锭
下界之星
悠影 发表于 2021-7-17 15:29
都是国人有必要用英语吗...

我怕我翻译好后被耻笑,我虽然英语很好,但还没好到翻译精准。要不你跟我加个好友,帮我出个翻译版?

Lv.5 农牧专家

小麦
金锭
下界之星
双能战士 发表于 2021-7-17 16:58
我怕我翻译好后被耻笑,我虽然英语很好,但还没好到翻译精准。要不你跟我加个好友,帮我出个翻译版?

现在翻译软件也很多啊,网页上也有360翻译之类的很好用的

Lv.4 怪物猎人

小麦
金锭
下界之星
悠影 发表于 2021-7-18 14:40
现在翻译软件也很多啊,网页上也有360翻译之类的很好用的

谢谢